divendres, 4 de març del 2016

No Donis La Culpa Al Karma d'Allò Que Et Passa Per Gilixxxxx, Laura Norton


Laura Norton es va estrenar amb aquest llibre i com a destacable és que va srogir gràcies a les històries que havia anat recopil·lant en el seu taller d'escriptura.


Aquest és un dels llibre que catalogaria per passar una bona estona. No és per fer mal a ningú ni creure que la meva redacció és més digna que la seva. El que sí que fa i amb molta correcció, brillantor i de manera especial és fer passar una bona estona.








Argument breu: (spoiler alerta !)

El llibre ens explica la vida de la Sara, una noia que queda embelesada per un amor de joventut, l'Aaron i decideix canviar el rumb de la seva vida gràcies a aquest. La seva àvia tenia un taller de confecció de tocats, sabates i altres a partir de plomes i la Sara decideix que vol treballar d'això. 

Anys més tard d'haver pres la decisió i haver acabat una carrera: el seu nòvio Robert se n'anirà a viure a Paris, els seus pares es divorciaran per la infidelitat de la seva mare i la seva germana Lu, de dinou anys, es voldrà casar.
Mentre la Sara intentarà lluitar per la seva carrera de plumista al pis hi anirà a viure el seu pare deprimit després de la separació i la seva germana en un atac d'autodeterminació se n'anirà a viure amb ella i hi portarà el seu futur marit, l'Aaron, aquell que quinze anys abans li havia robat el cor a la seva germana

Valoració:

Com a llibre per passar una bona estona està veritablement bé. Té tocs d'humor barrejats amb el dramatisme d'un personatge principal fàcil d'apreciar (el fet que compartim el nom també em va agradar especialment). La història t'explica moltes aventures poc factibles dins un món "real", però, que aporten aquell aire de casualitat que molts aprecien o podem apreciar de tant en tant.
L'escriptura és fàcil d'entendre i no es fa pesada, hi ha alguna paraula tècnica que no acaba d'encaixar en el registre però no és res de greu.
Els personatges estan ben definits i s'utilitzen perfils força esteriotipats. La majoria són força plans a diferència de la germana.
El final era previsible, però explicat de manera curiosa. És la part potser més inversemblant de tot el llibre.

Valoració Personal: 9 (dins el seu registre)
A qui el recomanaria ?: adolescents que com jo vulguin passar una bona estona i deixar-se embelesar pels clichés de l'amor una estona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada